21. századi lakáseladás

A lakberendezőt és a lakberendező programot általában a lakás, ingatlan megvásárlása után szoktunk választani, pedig sok minden szól az mellett, hogy vásárlás előtt az eladó, vagy ingatlanügynök megmutassa mivé lehet az ingatlan fejleszteni. Mindenki találkozott már lehangoló fotókkal, amikor még legjobb fantáziájú vásárló sem tudja szépnek elképzelni a szobát. Ekkor az ingatlanügynök hiába mondja, hogy kedves ügyfél, milyen szép lesz, ha napsárgára festi a falat.

Gyors felmérés, alaprajz felvétel

A jó lakberendező programok rengeteg eszközzel segítik a felmérést. Talán legegyszerűbb, ha lézeres távmérővel lemérjük az ingatlant és egy mobil alkalmazás segítségével azonnal átvihető a helyiség 3D-s alaprajza a tervező rendszerbe.

Az InteriCAD idevonatkozó szolgáltatásairól itt olvashat további részleteket, de a lényeg, hogy nem kell ehhez mérnöknek, lakberendezőnek lenni, hogy jó alaprajza legyen amelyből a 3D elkészülhet.

Variációk készítése

A jó ügynökség megérti a potenciális vásárló igényét. Ez nemcsak arra terjed ki, hogy hány szoba kell és milyen  kerületben szeretne lakni az ügyfél, hanem a belső terek kialakítása és stílusa is fontos szempont a vásárlásnál. Sokszor fontosabb lesz mint az ár. De ha ismerjük a vevői igényeket, akkor azokra jó kereskedő módjára tudunk reagálni, tudunk az igényeknek megfelelő lakberendezési terveket készíteni.

 

Természetesen ezt jobb, ha egy lakberendező, belsőépítész készíti, de hiszem, hogy a legtöbb ingatlanügynök látott már annyit, hogy képes legyen stílusos terveket készíteni. Mivel az ügyfél mindig hóbortos, ezért érdemes több  variációt készíteni, de ez csak 1-2 perccel növeli a befektetett időt.

Korábbi cikkeinkben már sokat meséltünk az InteriCAD programcsalád gyors és látványos szolgáltatásairól, itt csak pár hasznos linket osztunk meg.

Az ingatlan értékesítés területén elsősorban az InteriCAD Lite és KD Max programot tartjuk hasznosnak. A programok kezelése nagyon egyszerű, bárki megtanulhatja.

Varázslat

És minden eddigi befektetést azért teszünk, hogy potenciális ügyfeleinket elámítsuk. De ma már nemcsak laptopunk képernyőjén tudjuk megmutatni az elképzelést, hanem VR szemüveg és egy mobiltelefon segítségével a leendő lakásban sétálhat végig ügyfelünk a valósághű  lakáson. Nem lehet kérdés az eredmény.

A VR szolgáltatásról itt olvashat többet. Most ez még versenyelőnyt jelenthet, de rövidesen általános elvárás lesz a piacon, hogy virtuális realitással mutassa meg elképzelését.

Figyelje akcióinkat, mindig fog találni egy megfelelő ajánlatot.