InteriCAD Lite 2.0

InteriCAD Lite 2.0 újdonságai #4 – Megjelenítés

A megjelenítés területén is számos újdonságot  tartalmaz az új verzió. Jelen blog bejegyzésben ezeket foglaljuk össze.

smartlightsIntelligens fények

Ha szeretne fényeket elhelyezi és jó fényhatásokat elérni, de nem akar vele túl sokat foglalkozni, akkor önnek találták ki ezt a funkciót. Az InteriCAD Lite 2.0, 4 különböző megvilágítási tervet ajánl fel a helyiség tulajdonságait figyelembe véve. Kiválaszthatja amelyik tetszik és ez automatikusan megjelenik a tervben. Természetesen továbbra is lehetősége van egyedi megvilágítási tervek készítésére.

Felület optimalizálás

Lehetővé teszi az összefüggő felületek optimalizálását melynek hatására szebb render képek készíthetők. Ennek segítségével megszüntethetők a nem kívánt árnyékok a falak és az érintkező tárgyak élei mentén és sarkok renderelése is szebb lesz. Csak ki kell jelölni a kívánt felületet és a program automatikusan újra generálja a felületet alkotó háromszögek helyzetét a kapcsolódó tárgyak figyelembevételével.

optimize_surface02

Photon Render

photon1Az InteriCAD kétségtelenül a piac leggyorsabb render-motorját tudhatja magáénak. De ez nem jelenti azt, hogy a fejlődés leállt. Mostantól a Photon Map renderképek nagyszerű eredményét az InteriCAD Lite felhasználói is élvezhetik, ami eddig csak az InteriCAD professzionális változatában volt elérhető.

A Photon Render használatával még szebb látványképeket tud készíteni de továbbra is használhatja a már megszokott, villámgyors alap renderkészítőt. A mindennapokban ez a legjobb minőségű render képet eredményezi. A renderelési folyamat több időt vesz igénybe mint az alapértelmezett render motorral, ezért akkor ajánljuk a használatát, ha pl. egy kiemelt projekthez készíti és van idő az elkészítéshez. Ha mellettünk ül az ügyfél, továbbra is az alap látványkép készítési módot érdemes használni.

photon2

További cikkek az újdonságokról:  Burkolat tervezés  ; Szerkesztési funkciók ; Konyha tervezés


 

3 thoughts on “InteriCAD Lite 2.0 újdonságai #4 – Megjelenítés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük