Még egy oldal! Miért ne?!

Az elmúlt hetekbe sorra újultak meg blogjaink – csak úgy, mint a .hu – így természetesen a Tervező szoftver sem maradhatott ki a sorból. A teljes programcsaládunkat lefedi a lilában gazdag oldal, vagy akár maradhatunk a blog elnevezésnél is, személyes kedvencünk, szerintünk a legjobban desingolt (ez így már magyar szó?) platform lett.

Az oldal önálló tartalommal nem rendelkezik. A struktúra lényege, hogy pikk-pakk átfogó képet kapjon cégünk (btw K-ÉP Stúdió) teljesen armadájáról. A közösségi médiánk összes felületét megtalálhatja, de ami még fontosabb, hogy néhány kattintással pallérozhatja tudását az InteriCAD, GstarCAD, Cadmatic, Dlubal, Cadprofi és a DataCAD tekintetében is.tervezoszoftver.hu

Azt taglalnunk sem kell, hogy az ember egyik legjobb barátja, a WordPress alap most is felütötte fejét, ráadásul egy karrierista, mindennap pontosan ugyan olyan miniméterű borostával rendelkező jani is feltűnik a címlapon, de ami még fontosabb, hogy a színek, és a panelek jobban lettek összeválogatva, mint egy Ikeaból vásároló fiatal, világot látott értelmiségi család első lakása.

A tervezoszoftver.hu tehát él és virul, nem is akárhogy! Remélhetőleg az átláthatósága a hasznára válhat, és ha még szereti is az oldalunkat, mi külön boldogok vagyunk!