Windows10

Windows 10 kompatibilitás

Most, hogy hivatalosan is megjelent a Windows 10 többen kérdezik, hogy vajon az általunk forgalmazott tervezőprogramok kompatibilisek-e vele. Örömmel jelentjük, hogy az eddigi tesztek és visszajelzések alapján a legfrissebb programjaink kompatibilisek a Windows 10-el!

De ez nem jelenti, hogy a régi verziók is jól futnak. Összefoglaljuk a fejlesztőktől kapott információkat és saját tapasztalatainkat.

DataCAD

A fejlesztő megerősítette, hogy az új verzió teljesen kompatibilis, saját tapasztalatunk is az, hogy a szoftveres védelemmel ellátott verziók (13-tól) működnek. Tesztek alapján a régi hardverkulcsos DataCAD verziók védelmi eszköz driver-ének kompatibilitási problémája miatt nem fut Windows 10-s környezetben. Amennyiben sikeresen, vagy sikertelenül használt terméket az új operációs környezetben, kérjük ossza meg velünk.

CADprofi

A fejlesztő megerősítette, hogy a szoftver teljesen kompatiblis a Windows 10-el. Régi verziókról nincs még információ.

InteriCAD

Hivatalos megerősítést még nem kaptunk, de saját tesztjeink alapján az InteriCAD termékcsalád aktuális verziói jól működnek Windows 10 alatt.

GstarCAD

A fejlesztők tesztje alapján a rendszer használatban levő verziói futnak Windows 10-en, saját tesztjeink is ezt mutatják. Hivatalos állásfoglalás még nem jelent meg, de a hónapos teszt azt mutatja nincs probléma.

Cadmatic

Hasonlóan a GstarCAD-hez még nincs hivatalos állásfoglalás, de a fejlesztők a különböző Béta verziókon tesztelték az aktuális verziókat, és működött. Amint hivatalos állásfoglalás lesz, közöljük.

Dlubal

Még nincs állásfoglalás és a tesztekről is keveset tudunk, de előzetes információk szerint nincs probléma.

 

A cikket folyamatosan frissítjük az aktuális információk szerint.