CADMATIC Marine üzletág

Új üzletágunk megkezdte működését a „Marine & Offshore” piaci szegmensben. Feladatunk alapvetően a Fekete-tengeri régió lefedése, valamint a folyami hajózás tervezési feladatainak kiszolgálása.

A CADMATIC Marine design szoftver jól ismert a hajógyártás szakmai köreiben, ami korábban Nupas-cadmatic néven vált piacvezető megoldássá.

Ez egy komplett rendszer a hajógyárak, a tervezők és mérnöki tanácsadók, rendszer szállítók, a tulajdonosok és üzemeltetők számára. A szoftver a hajógyártás szakértelmén és tapasztalatán alapszik, ami miatt a CADMATIC Marine megoldása méltán lett a leghatékonyabb szoftvercsomag a piacon.

CADMATIC Marine magában foglalja az összes szakág feladatait – a szerkezet kezdeti modellezésétől, héj lemez fejlesztésén át, a gyártási blokk rajzok, a héj kiterítése és vágása, a gépészeti feladatok, valamint a belső design – kialakításáig mindent. Ez elősegíti a hatékony és hibamentes gyártási információk előállítását, valamint közvetlen adatátvitelt tesz lehetővé a CNC gépek számára.

Mindezek az alkalmazások már bizonyították hatékonyságukat 850 felhasználónál és több ezer befejezett projektnél szerte a világon.