Együttműködés felhő alapú tervező programmal

Mai üzleti életben ritkán lehet egyedül boldogulni, így a tervező cégek is az együttműködés irányába mozdultak el az elmúlt években. De az együttműködést sokszor nehezíti, hogy tudnak kommunikálni, rajz fájlokat, modelleket cserélni. Építész témában a BIM hozhat áttörést, gépészeknek, formatervezőknek  a SolidFace hozhat áttörést.

SolidFace

Akik jól ismerik a gépészeti és formatervezési 3D tervező programokat, valószínű ők sem ismerik annyira a SolidFace terméket. Pedig a rendszer  2 csapat és termék egyesülésével jött létre, és tudja azokat a szolgáltatásokat, amelyet a drágább versenytársai kínálnak. A SolidFace fontosabb ismérvei:

  • Parametrikus, tehát minden alkatrész, érték parametrikusan változtatható
  • Kommunikál a legtöbb 3D-s rendszerrel, így Solid Edge, Solidworks, Inventor
  • 3D nyomtatás támogatása kiemelt funkciója a terméknek
  • On-line könyvtárak
  • Kiemelkedően vonzó ár.

További információk

Felhőalapú megoldás

Valószínű sokan sokfélét halottak a felhőalapú megoldásokról. Legfontosabb, hogy minden érdekelt számára elérhető helyre mentsük az állományt, így akár munkahelyen, akár a nyilvános kávézóban az elérik azt.

Megkülönböztetünk nyilvános felhőt, amelyet bárki bárhonnan elérhet, saját felhőt, amit csak a szervezet tagjai érnek el.  Ha tervezés egy adott cégen belül zajlik, csak különböző telephelyein, akkor javasolt saját felhő használata, ha több cég dolgozik együtt, akkor nyilvános felhőt érdemes használni.

De ki kell emelni, hogy a felhőben nemcsak a kész rajzok találhatók meg, hanem könyvtárak, sablonok, minden olyan elemet, ami szükséges az együttműködéshez. A SolidFace ezt támogatja új verziójával és komplex szolgáltatásával. Ha SolidFace-el dolgozik, akkor nemcsak egy jó termékhez jut hozzá, hanem egy komplex szolgáltatáshoz is, amelynek része a felhő szolgáltatás és számos segítség.

Hatékony projekt

A SolidFace-el felhőben való munka számos elemével növeli cége és projektje hatékonyságát.

  1. Partnere által használt formátumban tud dolgozni, nem kell számos terméket beszereznie és megtanulni.
  2. Felhőben tárolva az adatokat partnerei számára mindig elérhető a legfrissebb verzió.
  3. Azon partnerei számára, akik nem terveznek, csak betekintenek, nem kell új szoftvert venni, a SolidFace ingyenesen lehetővé teszi a betekintő módot.
  4. És ne feledjük az árat!

11

Akció

Program és a komplex szolgáltatás már 50$-ért elérhető havonta. Próbálja ki 30 napig ingyen, hogy dönteni tudjon, megéri vagy sem.