InteriCAD Lite lakberendező program, lakberendezési program próba

InteriCAD próba verzió

Szeretné otthonában kipróbálni az InteriCAD tervezőprogramot? Most itt a lehetőség!

Új konstrukcióval jelentkezünk próba jelleggel. Mint ismeretes, az InteriCAD termékcsalád tagjainak nincs letölthető, otthon kipróbálható demo verziójuk, ezért is indítottuk útjára az azóta nagy népszerűségnek örvendő ingyenes 1 napos csoportos oktatás sorozatunk. Most a nyári időszak alatt ezt szüneteltetjük, de továbbra is szeretnénk az érdeklődők részére lehetőséget biztosítani a program kipróbálására a vásárlás előtt.

Próbálja ki most!

A nyári időszakban, ha szeretné kipróbálni a programot használat közben, mi kölcsönadjuk azt max. 10 napra és ez idő alatt tesztelheti az InteriCAD nyújtotta szolgáltatásokat.

intericad Lakberendező program ingyenes próba

A program használatához szükséges usb-s védőkulcsot kölcsönadjuk önnek, amit a próba időszak végén vissza kell adnia (a részleteket egy kölcsönszerződésben rögzítjük).

A teszt időtartama alatt folyamatosan rendelkezésére állunk, megválaszoljuk esetlegesen felmerülő kérdéseit, hasznos tippeket nyújtunk a hatékony használat érdekében.

Mivel korlátozott védőkulcs készlettel rendelkezünk, ezért csak szakmabeliek jelentkezését várjuk (magán,- hobby célra sajnos nem tudjuk biztosítani)!

Ha érdekli a lehetőség és megfelel a feltételeknek, kérjük töltse ki a lenti jelentkezési lapot és kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot. A fenti ajánlatot 2016 július 1-ig hirdetjük meg.

Jelentkezés

Név*
E-mail:*
Telefon/Mobil*
-
Cégnév:
Cím*
Milyen célra szeretné használni a szoftvert?*
Üzenet:
Írja be a lenti karaktereket:

InteriCAD Lite 2.0 lakberendező program