InteriCAD VR

Jön a VR technológia az InteriCAD-nél

A virtuális valóság nagyon felkapott koncepció lett az elmúlt években, főleg a mobil,- és videójáték ipar területen. Ez valósághű élményt biztosít a 3D-s virtuális valóságban, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy korlátozások nélkül megtekintsenek bármit. Amint elérhetővé vált  a technológia a lakberendezés területén is, az InteriCAD fejlesztője is 720 fokos beltéri élményt biztosít az ügyfeleinek, amellyel új szintre emelhetik az ügyfelekkel való kapcsolatuk.

vr-box1

 

Ezt az új VR technológiát hamarosan használhatják a legújabb InteriCAD programot használók, (mint pl. InteriCAD T6, KDMax v6.0, InteriCAD Lite v2.0, Ceramic King v8), de még hátravannak az integrációs munkák. Addig is, ízelítőnek megtekinthető néhány látványterv a következő linkekre kattintva.

http://pano.yfway.com/13695

http://pano.yfway.com/13705

http://pano.yfway.com/13715

http://pano.yfway.com/13685

http://pano.yfway.com/13675

VR szemüveg használatával valós 3D-s élményként lehet megtekinteni a helyiségeket, de ha épp nincs kéznél, akkor tableten vagy telefonon is szépen körbenézhetünk a szobákban. Ha van készülékben giroszkóp és bekapcsoljuk az alsó sorban lévő Gyro opciót, akkor ahogy fordulunk a tablettel, úgy fordul a kép is.

InteriCAD VR