KD Max 6 – Figyelemre méltó!

KD Max 6KD Max 6

Az InteriCAD fejlesztője már 22 éve szolgál megoldásokkal a bútoripar különböző területein, különösen a belsőépítészeti tervezés, bútorok és dekorációs építőanyagok szakterületen.

A KDMax6 segítségével a tervezők növelhetik az ügyféllel való kommunikáció hatékonyságát, csökkentve ezzel a munkafolyamatokra fordított időt. A programba beépített piacvezető technológiák garantálják, hogy a látványkép készítésre fordított idő legalább 3x gyorsabb mint a hagyományos tervező szoftvereknél.

Szuper gyors

Számos tervezői sablon és intelligens 2D/3D átalakítás gyorsítja a munkát, szabadon elhelyezhet bútorokat és dekorációkat a 3D térben. Valós időben szerkeszthető fények és az anyag hatások segítik a változtatások azonnali ellenőrzését, kombinálva az egyszerű fogd-és-dobd felület textúrázással. A fejlett render eljárásnak köszönhetően a KDMax villámgyorsan készít látványképeket a megtervezett helyiségről.

Rugalmas bútor tervezés

A 3ds, dwg és sketchup formátumok hatékony támogatása mellett a KDMax6 önmaga is el van látva rugalmas lapbútor tervezési képességgel. Bármilyen részletes bútor elkészíthető néhány kattintással. A parametrikus kiegészítők, mint pl. fogantyú, panel, polc, stb. átfogó gyűjteményének segítségével a KDMax 6-tal gyorsan és egyszerűen tervezhetők a kívánt bútorok.

Egyszerű használat

A KDMax 6-ban bármilyen elemet átvehet a klón terv könyvtárból, így akár 10 perc alatt elkészíthet egy új tervet. Ezzel sokkal hatékonyabban tud reagálni az ügyfél igényeire és könnyebben tudja tálalni a saját ötleteit. Szintén elmentheti a klón terv könyvtárba a saját terveit a jövőbeni használathoz.

Többféle tálalás

A KDMax6-tal különböző módokon tudja megjeleníteni terveit, mint látványkép, vázlat, VR panorama, munka rajz, kigyűjtés, animációk, stb.

Képes lesz rövid idő alatt meggyőzően prezentálni ötleteit a szoftver segítségével. Fedezze fel a 720° VR Panorama látványvilágát: >>>>

iMeasure

A KDMax6 egy forradalmian új technológiával is rendelkezik, ez az iMeasure, ami egy 3 alkalmazásból álló virtuális környezetet alkot: Mobiltelefon, Számítógép és egy Felhő alapú szolgáltatás, melyek szoros együttműködésben segítik a helyiség felmérést, méretezést, 2D alaprajz létrehozását és az ügyfél adatok tárolását, rendszerezését.