KD Max akció

Megjelent a KD Max 6-os verziója és számos újdonság közül a legfontosabb, hogy Virtuális Realitásban látható lesz a jövendő konyha, fürdőszoba, vagy nappali. Ez a plusz szolgáltatás fizetős, de akik most vásárolják meg a szoftvert, azok ingyen juthatnak hozzá, sőt egy 3D-s szemüveget is kapnak a valósághű élmény megjelenítéséhez.

Akció

Akik 2017 február 20-ig vásárolnak KD Max 6 konyha és lakberendező,- vagy Ceramic King 8 burkolat tervező programot azok 3 ajándékot kapnak:

  • Előfizetést a VR szolgáltatásra,
  • VR szemüveget,
  • Ingyenes oktatást

Mindezt 1250 Euro +ÁFA értékért, tehát több száz Euro-t tudnak megspórolni.

VR szolgáltatásról pár szót

InteriCAD VRA valósághű látványképek eddig is nagy segítséget jelentettek, hogy megrendelő megértse a lakberendező elképzelését. A technológia fejlődése lehetővé tette, hogy ezt ne csak 2D-s felületen lássuk, hanem a térben forogva 3D-s élményünk legyen. Ehhez nem kell más, mint feltölteni a fájlt egy megfelelő szolgáltatásba, berakni a mobiltelefonunk a VR szemüvegbe, és már is leendő otthonába érzi magát az ügyfél.

További információ itt>>>

 KD Max 6 több mint konyha tervező program

kdmax6-02A most megjelent KD Max 6 már nem csak konyha tervezésre alkalmas. Az új verzió számos fejlesztést tartalmaz, így már alkalmas bármilyen lakberendezési feladat megtervezésre és megjelenítésére.  A KD Max programot ezen a linken ismerheti meg, az újdonságokat pedig ezen az oldalon foglaltuk össze.

Vásárlás

Amennyiben elnyerte tetszését ajánlatunk, akkor nincs más dolga, mint rákattint az alábbi gombra, kiválasztani az akciós terméket, megadni a számlázási adatokat és hamarosan már használhatja is legjobb társát, a KD Max 6 tervező programot.