Lakberendező programok fejlődése

A lakberendező programok fejlődése 3 ágon jött létre, és ezek a múltbeli adottságok jelenben is meghatározzák a kapható termékeket.

  • Egyszerű, a lakás tulajdonosok által használandó szoftver, un a Home Design. Nagyon pofásak, de sem a látványkép minősége, sem  a funkciói nem alkalmasak egy profi tervező számára.
  • Építészeti rendszerek mutációja által, amiben az épületet könnyen lehet elkészíteni, de épp a lakberendezés lényegét nem adják vissza. Sok a felesleges parancs, számos építészeti parancsot kell átértelmezni. Így lesz az ágy egy födém.
  • Profi látványkép és animáció készítő rendszerek, amelyekkel minden elkészíthető, de pilóta vizsga nélkül ne álljon neki senki. Ennek megfelelően ezeket nem is a lakberendező, vagy a belsőépítész használja, hanem egy profi alvállalkozó, vagy csak az erre célra felvett alkalmazott.

Régebben mi is az építészeti rendszerek mutációjával nyomultunk, de rá kellett jönnünk, hogy ez mennyi nehézséggel jár. Ezért kerestünk egy olyan rendszert, ahol a 3 fent említett területe metszete található meg, egyszerű használat, megfelelő építészeti tudás, profi látványkép. Azt gondolom az InteriCAD ez a rendszer.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük