Új év, új GstarCAD, az újdonságok

Elérhető a végleges verzió a GstarCAD 2015-ben!  Ez alkalomból összefoglaljuk a magyar piac számára is az újdonságokat, amelyek eddig csak Facebook oldalunkon és angol nyelven voltak elérhetők.

Akik még nem ismerik

Akik még nem ismerik a GstarCAD családot, azoknak el kell mondani, ne lepődjön meg, ha ismerős lesz a szoftver. A GstarCAD célja, hogy lehető legjobb klónját készítse el az AutoCAD aktuális verziójának. Nem kell megijedni, ez nem lopás, hiszen nem a forráskódot másolják le, hanem egy új szoftvert fejlesztenek, amelynek kinézetét és funkció hasonlóan, vagy azonosak a nagy testvér működésével. Sőt gyorsaságban egyes plusz funkcióban többet ad.

PDF alávetés

Hivatkozhatsz és elhelyezhetsz egy PDF-fájlt a rajzban, hasonlóan raszter képfájlokhoz. Beállíthatod a PDF alávetés tulajdonságait, mint például a kontrasztot, az elhalványulást, és a monokróm színeket.

Lapkészlet Kezelő

Egy hosszabb tervsorozatot nehéz kézben tartani, és időt vesz el. A Sheet Set Managerben (lap készlet kezelő) kezelni tudod a rajzokat, továbbá lehetőséged van az adatok szerkesztésére, automatizált rajz létrehozására, valamint biztosítani a rajzok rétegeinek megnézését, végül pedig a teljes design kinyomtatását.

Felhő használat

A Cloud Storage segítségével együttesen tud hatékonyan egy projektben a működni a tervezési, és a mérnöki csapat is. A GstarCad 2015-ben lehetséges megtekinteni és megosztani a munkánkat asztali, valamint mobil platformon is.

Vonalkód használat

A GstarCad 2015-ben immáron a QR és a Bar kód funkció is elérhető lesz, aminek segítségével a tárolás sokkal kényelmesebbé válik, valamint a rajzolás lépései nyomon követhetőek lesznek. A QR és Bar kódokat beilleszthetjük a rajzokba, így könnyebben azonosíthatunk, és küldhetünk el rajzokat.

Megnövelt teljesítmény

A parancsokat, mint például vonal, vonallánc, kör, téglalap, és forgatás az idei verzióval pikk-pakk elérhetjük. Akár elég egy kattintás is, hogy meg tudjuk ismételni a parancsot.

Az aktuális verzió összevetése az előző verzióval és az AutoCAD 2015-tel ezen a linken ismerhető meg.

A program hivatalos magyar oldala ezen a linken érhető el.

A GstarCAD 2015 magyar és angol 32 bites és 64 bites verziója az alábbi linken érhető el.

Letöltés

A próba verzió mindenféle korlátozás nélkül használható 30 napig.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük