Új Ceramic King 8 – Burkolattervezés máshogy

A Ceramic King új, 8-as verzióját teljesen újragondolták a fejlesztők, előtérbe helyezve a bemutatótermi használatot. Új kezelőfelületet kapott ahol a program végigvezeti a felhasználót a tervezés lépésein számos automatizmus segítségével.

Az új verzióban nem kell olyan részletekkel felesleges időt tölteni, mint a helyiség berendezési tárgyai, jobban fókuszálhatunk a burkolat tervezésre. A kezdéskor a felhasználó kiválaszthatja milyen típusú helyiséget szeretne burkolni (fürdőszoba, nappali, stb.) milyen stílusú legyen (klasszikus, modern, stb.) és a program már csak az adott kategóriába tartozó bútorokat, kiegészítőket fogja megjeleníteni, nem kell a több ezer elem között keresgélnie (persze ha úgy kívánja a megteheti, a lehetőség adott).

Új burkolat sablonok

A program számos új burkolat kiosztási sablonnal bővült, így több mint 200 szerkeszthető sablonból tudja kiválasztani a megfelelőt és gyorsan elvégezni a helyiség felületeinek a burkolását, de természetesen teljesen egyedi burkolási mintázat létrehozása is könnyedén megoldható.

Burkolás 2D-ben

A program számos új funkcióval is bővült. A fal felületek burkolása 2D módban történik, a képernyő alsó sávjában gyorsan kiválasztható a burkolni kívánt felület. Az elkészített burkolás automatikusan megjelenik 3D-ben.

Élek letörése, stb.

Az új funkciók sorát gazdagítja a burkolat éleinek letörése, a horony készítési funkció, fuga igazítás, padló szegőlécek, mennyezet lizénák, stb. A hatás 3D-ben azonnal látható.

Felület felosztás 3D-ben

További nagyon hasznos újdonság, hogy a felület felosztás (pl. wc mögötti fal szakasz burkolásához) már 3D-ben is kijelölhető, azonnal látva a kapcsolódó elemek állapotát.

Egy kattintásos render

Tovább növeli a munka hatékonyságát az új, 1 kattintásos render készítő funkció, mellyel azonnal és automatikusan elkészülnek a burkolt felületek alaprajzi, homlokzati nézetei, kigyűjtései, 3D-s látványképei.

Vágási Lista

Nagyon hasznos új tulajdonsága a Ceramic King v8-nak a burkolat vágási lista készítése. A program burkolt felületenként egy-egy Excel fájlba menti a vágás lista elemeit, melyeken akár tovább dolgozhat az Excelben.

          

Bemutató videók

Persze minden szónál többet mond ha élőben látja milyen sokrétű a Ceramic King v8 és mégis milyen egyszerű a használata. Az alábbi bemutató videókban jól megfigyelhető mindez:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük