InteriCAD Lite

Lakberendező program webinarok

Az InteriCAD programcsalád bemutatására, tekintettel a járványhelyzetre webinar sorozatot hirdetünk:

Időpont Program Jelentkezés
2021.12.02. – 10:00 Lakberendezőknek – InteriCAD Lite 2:

Lakberendező és látványkép készítő program. Bemutatjuk a szoftver használatát egy helyiség létrehozása, berendezése, textúrázása, fények beállítása és látványkép készítése során.

Regisztráció
2021.12.09. – 10:00 Burkolattervezőknek – Ceramic King 8:

Burkolat kiosztás és látványkép készítő program. Bemutatjuk a szoftver használatát egy helyiség létrehozása, burkolása, berendezése, textúrázása, fények beállítása és látványkép készítése során.

Regisztráció
2021.xx.xx. – 10:00 Bútortervezőknek – KD-Max 6:

Konyha,- és lapbúter tervező és látványkép készítő program. Bemutatjuk a szoftver használatát egy helyiség létrehozása, berendezése, textúrázása, fények beállítása és látványkép készítése során.

Regisztráció

A webináron résztvevők 15% kedvezménnyel vásárolhatják meg a szoftvert!

Jelentkezéshez kattintson az esemény melletti regisztráció feliratra és a megjelenő ablakban adja meg adatait. Ezután a rendszer elküldi a részvételhez szükséges linket.

Webinar-hoz a Clickmeeting szoftvert használjuk, mely böngészőben fut, nem kell letölteni és telepíteni semmilyen alkalmazást, így teljesen biztonságos. Egy webinaron maximum 20 fő vehet részt, így kérjük időben jelentkezzen.

Ha nem talál olyan időpontot ami önnek megfelelő lenne, kérjük keressen minket a +36203958142 telefonszámon egy ingyenes bemutatóval kapcsolatban.